Je eigen vrachtwagenreclame? Gebruik deze tips! - Trayler
TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240

Reclame op een vrachtwagen? Gebruik deze tips!

Reclame op een vracht-
wagen? Gebruik deze tips!

TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240
Group 49313

Vrachtwagenreclame is een effectieve manier om je bedrijf op de kaart te zetten. Dankzij de vele kilometers die de vrachtwagens rijden, bereik je maximale zichtbaarheid. Dagelijks gebruiken miljoenen mensen de auto om zich van A naar B te verplaatsen. Het CBS laat zien dat dit neerkomt op 122 miljard kilometer per jaar. 90% van de mensen die in aanraking komen met jouw merk bij het inzetten van opvallende en effectieve vrachtwagenreclame, kunnen zich dit enkele dagen later nog herinneren.

Wil jij met jouw merk je doelgroep effectief bereiken met vrachtwagenreclame? Zet dan Trailermade Advertising in van Trayler. In dit artikel geven we je 3 tips over hoe jij alles uit vrachtwagenreclame kan halen.

Group 49313

Zorg voor een duidelijke boodschap

Zorg voor een heldere boodschap op je vrachtwagenreclame. Welke kernwaarden van je bedrijf wil je uitstralen? Wat wil je dat je (potentiële) klanten blijven herinneren aan je vrachtwagen? De trailer is maar liefst 13 meter lang en 3 meter hoog. Genoeg ruimte om jouw bedrijf te presenteren, maar houd het eenvoudig en duidelijk.  Voorbijgangers en automobilisten hebben immers beperkte tijd om te begrijpen wat er op de vrachtwagen staat. Tot slot is het belangrijk om foto's in hoge resolutie te gebruiken door de grote omvang van de vrachtwagen. Dit zorgt voor een professionele uitstraling.

Bepaal je zichtbaarheid

Bepaal je gewenste zichtbaarheid. Dit is cruciaal voor effectieve vrachtwagenreclame. Je wilt je doelgroep bereiken en nieuwe klanten naar je merk trekken. Misschien wil je je hierbij richten op bepaalde provincies, de Randstad of heb je juist baat bij een landelijke dekking. Kies één of meerdere trailers die je wilt inzetten om je doelstellingen te bereiken. Trayler biedt deze Trailermade Advertising mogelijkheden voor jouw bedrijf. Uitrollen naar België of Duitsland? Ook daarbij kunnen wij je aan naamsbekendheid, zichtbaarheid en impact.

Vrachtwagenreclame voor je marketingdoelstellingen

Hoewel de vrachtwagen dankzij de gemaakte kilometers op zichzelf al bijdraagt aan het behalen van jouw doelstelling om naamsbekendheid, bereik en autoriteit te vergroten, kun je de trailer ook op andere manieren inzetten. Maak een bedrijfs- of promotievideo waarbij je de vrachtwagen inzet. Maak content en plaats dit op je sociale media. Of zet de vrachtwagen in voor een ludieke marketingstunt, een winactie of het uitdelen van giften aan je klanten, werknemers of relaties. De mogelijkheden zijn eindeloos en Trayler denkt hierbij graag met je mee.

Deze tips helpen je om alles uit effectieve vrachtwagenreclame te halen. Trayler helpt je door alle stappen van het opleveren van je eigen trailer heen. Samen maken we impact en bereiken we een miljoenen publiek! Neem contact met ons op via 050 23 40 085 en zet je eigen vrachtwagenreclame in!

Kom alles te weten over Moving billboards

trayler-brochure

Over trailer verscheen ook artikelen in:

Scroll to Top