Trailermade advertising: Wij laten het voordeel van jouw mediabudget jouw kant op rollen. - Trayler
TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240

Mediabudget jouw kant op laten rollen

TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240
Group 49313

Trailermade advertising:
Wij laten het voordeel van jouw mediabudget jouw kant op rollen.

Hoe leuk is het om je eigen vrachtwagen met jouw reclame door Nederland te laten rijden? En beter nog, hoe makkelijk en financieel bereikbaar is het om deze grootse manier van advertising voor jouw merk te laten werken. Wil je weten hoe dit werkt en vooral hoe het in je voordeel werkt? Stap in en we vertellen je meer.

Group 49313

Waarom denk je niet wat groter als het gaat om uitstraling?

Wij stellen trailers van transportbedrijven in ons netwerk tot jouw beschikking om die vervolgens volledig in te kunnen zetten voor wat jij wilt communiceren. We hebben het hier over 13.6m lange trailers waarvan de achterkant en twee zijkanten ingericht kunnen worden. Dus je kunt gerust groots denken. Door onze manier van werken creëer je een moving billboard dat dagelijks onderweg is en door miljoenen ogen wordt gezien. En elke weggebruiker die er naar kijkt, ziet en beleeft wat hij ziet als jullie ‘eigen’ vrachtwagens. Een leuke gedachte die werkt in het voordeel van jullie uitstraling.

De weg naar succes is onderbouwd met feiten

Oké, dan heb je zo’n “moving billboard” of “eigen vrachtwagen” rijden, maar wat levert het op? Want wordt het wel gezien? Of: wat is het bereik? Begrijpelijke vragen, omdat jij als brandmanager dergelijke zaken moet uitleggen om intern draagvlak te krijgen. In onze brochure vind je genoeg relevante informatie om je verhaal te kunnen onderbouwen richting jouw directeur. Alhoewel, wij weten dat de gemiddelde directeur al overstag gaat als hij het denkbeeld van een eigen vrachtwagen voor zichzelf kan visualiseren.

Welvaere Vrachtwagen met reclame op de snelweg

Vijf professionele voordelen die jouw kant op rollen:

  1. Een geweldige “always on campaign” lopen waarbij de vrachtwagens overal door het land gespot worden door jullie doelgroep die zich van a naar b verplaatsen.
  2. We combineren de vrachtwagens met social media. Dit levert zichtbaarheid en brand awareness op, en dat blijkt ook uit de cijfers. Door ludieke content te maken waar veel leuke reacties en veel likes op komen.
  3. Klanten delen foto’s die overal op social media verspreid worden, dit zorgt voor extra engagement.
  4. Zo’n eigen vrachtwagen is tastbaar, jij als marketeer gaat de trailer ook gebruiken op het volgende bedrijfsfeest of beurs, er wordt aandacht besteed in een blog en er wordt in de markt over gesproken.
  5. Je bent een creatieve marketeer die buiten de kaders- en middelen- onafhankelijk-kan denken. Jouw campagnes zijn ludiek en origineel en werken enorm goed voor de branding -> het merk legt een fundament neer voor de toekomst!

Alles lezen over het effectief inzetten van Trailermade Advertising? Download hier de brochure

Brochure_mobile

Lees ook het verhaal van EasyToys

Trailermade Advertising: dienstverlening van A tot Z

Bij een uniek concept hoort ook een eigen term. Die hebben wij gevonden in "Trailermade advertising”. Oftewel: custom made trailers met een A tot Z dienstverlening. Bij ons hoef je helemaal geen kennis te hebben over de transportmarkt. Je hoeft zelf geen connecties te hebben met een transportbedrijf of met reclameproductiebureaus of zeilmakers die technische uitvoerende werk doen. Heb je al een huisvervoerder die voor jullie rijdt, maar die niet met jullie naam alleen op de weg wil? In al die gevallen kun je bij ons aankloppen voor het inrichten van jouw Moving Billboards. Wij hebben altijd professionele en enthousiaste vervoerders in ons netwerk die ervoor openstaan om met jouw reclame rond te rijden.

Vrachtwagen van Gardero door de stad

Zo werkt Trailermade Advertising in de praktijk:

  1. Afstemmen van het transportbedrijf op basis van routes, type distributie, standplaats en type trailer.
  2. Inrichten van het ontwerp op de zijkanten en achterkant van de trailer. Hierin hebben wij een adviserende rol en ondersteunen wij jou door middel van templates, voorbeelden en aanleverspecificaties. Inmiddels hebben wij al aardig wat expertise opgebouwd met het opmaken van effectieve Moving Billboards.
  3. Opmeten vrachtwagen. Wanneer de trailer is opgemeten, richten wij het ontwerp opnieuw voor jou in. Bij akkoord op de proefdruk gaan we printen.
  4. Eenmaal alles geprint en trailer op locatie gaan we over tot de confectie van de trailer, dit duurt meestal 1-3 dagen.
  5. Bij oplevering sturen wij altijd een aantal foto’s als bewijs en de volgende dag is de trailer alweer onderweg en heb jij je Moving Billboard rijden.

Wil je persoonlijk voorgelicht worden over Trailermade advertising? Maak een afspraak met Desley:

bel mij voor een presentatie over Out of Home Advertising en moving billboards

Vriendelijke groet
Desley Kuiper

Over trailer verscheen ook artikelen in:

Scroll to Top