Moving billboards voor jouw marketingmix - Trayler
TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240

Moving Billboards voor jouw marketingmix

TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240
Group 49313

Jouw bedrijf megagroot op een vrachtwagen die dagelijks een enorm publiek bereikt en jaarlijks duizenden kilometers maakt. Dát is pas werken aan je merkidentiteit. Out of home advertising is een waardevolle manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Wil je weten hoe jij een miljoenen bereik kan genereren in een paar eenvoudige stappen? In dit artikel lees je alles over de Moving Billboards van Trayler.

Group 49313

Maatwerk voor jouw marketingdoelen

Bij Trayler begrijpen we dat elk bedrijf verschillende marketingdoelen heeft. Zo zijn niet alleen de verschillen in doelgroepen groot, maar ook bijvoorbeeld de afzetmarkt. Dankzij Trailermade Advertising kan jij je marketing inrichten naar je eigen doelen. Trayler stelt trailers beschikbaar die hieraan voldoen. Met maar liefst 13,6 meter lengte en 3,4 meter hoogte kun jij groots uitpakken om je doelgroep aan te spreken. Je kunt je design zelf aanpassen naar seizoens- of marketingcampagnes. De trailer komt te rijden waar jouw afzetmarkt is, zo weet je zeker dat je de juiste mensen bereikt. Deze Moving Billboards zorgen dagelijks voor een krachtige uitstraling van je merk, waardoor zichtbaarheid en herkenbaarheid wordt versterkt.

Voordelen van Trayler

Naast een grote mate van zichtbaarheid en herkenbaarheid, beschikken je eigen vrachtwagens over nog een aantal voordelen.

  • Je blinkt uit met een originele campagne die aantoonbare resultaten oplevert. Dankzij een gepersonaliseerd dashboard weet jij waar en hoeveel kilometers je trailer heeft gemaakt.
  • Je trailer is een opvallend object. Zorg voor extra aandacht door een duidelijk, ludiek en indrukwekkend ontwerp. De moving billboards bewegen mee met jouw doelgroep, maar laat ook jouw klanten in beweging komen. Succesverhalen van onze klanten tonen aan dat mensen foto’s van de vrachtwagen op social media delen. Crossmedia integratie op zijn best!
  • Het idee van je eigen trailer wat je hiermee creëert, zorgt voor autoriteit en merkherkenning. Laat door middel van content op je socials of een bedrijfsfilm weten dat je betrouwbaar en herkenbaar bent voor je doelgroep. Onderscheid je van je concurrentie en zorg voor extra marktaandeel.
  • Een vrachtwagen is tastbaar en veelzijdig. Wil je je ontwerp aanpassen naar een nieuwe campagne of een seizoenspromotie? Dit kan het gehele jaar door. Daarnaast is je vrachtwagen veelzijdig in te zetten voor bijvoorbeeld bedrijfsevenementen, beurzen, promotiefilmpjes, content creatie of andere activiteiten. We denken hierin graag met je mee.
vrachtwagens-trayler

Het stappenplan naar je eigen vrachtwagenreclame

Wil jij vrachtwagenreclame inzetten voor jouw bedrijf? EasyToys, TheBrownieBox, Miljuschka en XXL Nutrition gingen je al voor. Onze missie is om jouw bedrijf en boodschap onder de aandacht te brengen voor een miljoenen kijkerspubliek. Het stappenplan om dit te bereiken is als volgt:

  1. Aanleveren van je eigen ontwerp voor vrachtwagenreclame. Je krijgt van ons een template met aanleverspecificaties voor de zijkanten en achterkant. Pak groots uit en laat je trailer opvallen!
  2. Trayler stemt jouw wensen af met het juiste transportbedrijf op basis van je afzetmarkt.
  3. Het inmeten van je vrachtwagen kan beginnen. Als we akkoord hebben ontvangen van alle partijen, duurt de oplevering hiervan zo’n 1 tot 3 dagen.
  4. Jouw moving billboard is klaar om opgeleverd te worden en de weg op te gaan. Je ontvangt foto’s én je eigen mini-trailer!

Wil jij bereik en herkenbaarheid vergroten? Bouwen aan je merkimago en autoriteit? Effectief de juiste doelgroep benaderen? Zet Moving Billboards in voor jouw marketingmix. Download hier onze brochure voor meer informatie of neem contact met ons op via 050 23 40 085.

Kom alles te weten over Moving billboards

trayler-brochure

Over trailer verscheen ook artikelen in:

Scroll to Top