“Transportbedrijven kiezen vaker alternatieve inkomstenbronnen om kosten te drukken” - Trayler
TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240

Transportbedrijven kiezen voor Trayler om kosten te drukken

TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240
Group 49313

De gevolgen van de onvoorspelbare economie voelen ze hard in binnen de transportbranche. Het toenemende tekort aan personeel, wat leidt tot versnelde loonontwikkeling, de verstoring in productie waardoor voorraden uitgeput raken en leveringen vertragen en de toenemende brandstofprijzen blijven een uitdaging vormen. Met een verwachte kostenstijging van 3,5 tot 6% in 2023, zijn steeds meer transportbedrijven geneigd om te kijken naar manieren om kosten te besparen of extra omzet te generen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor vrachtwagenreclame van Trayler.

Vrachtwagenreclame maakt een enorme sprong de laatste jaren. Trayler is een bedrijf wat transportbedrijven hier in voorziet. De organisatie werkt als bemiddelaar tussen transportbedrijven en uiteenlopende adverteerders. Bij de selectie van de betreffende reclame-uiting, bepaalt de transportonderneming wat er op de trailer komt. Hierbij kan gericht geselecteerd worden op ontwerp en inhoud van de boodschap.

Desley Kuiper, oprichter van Trayler: "In het afgelopen jaar zien wij binnen de transportsector een positieve ontwikkeling ontstaan. Steeds meer transportbedrijven zijn op zoek naar manieren om de stijgende kosten te dekken. Jaarlijks kunnen er heel wat kosten worden gedekt door vrachtwagens te voorzien van advertenties van externe partijen." Trayler neemt de kosten voor het plaatsen van de reclame voor eigen rekening. "De kosten voor het vervangen van zeilen zijn verleden tijd, hierin ondersteunen wij het transportbedrijf." 

Inmiddels werkt Trayler samen met tientallen transportbedrijven in Nederland en België. In totaal rijden er bijna 200 vrachtwagens rond met uiteenlopende reclame-uitingen in samenwerking met de transportbedrijven en Trayler.

Bron: https://blog.trucks.nl/marketingcampagne-op-jouw-vrachtwagen/

Group 49313

Kom alles te weten over Moving billboards

trayler-brochure

Over trailer verscheen ook artikelen in:

Scroll to Top