Over ons

Vindt u een persoonlijke relatie met uw klanten net zo belangrijk als dat wij het vinden? Leer ons alvast beter kennen.

Over Trayler

Desley Kuiper & Henk Jan Bijmolt zijn in augustus 2019  begonnen in het bemiddelen in vrachtwagenreclame. Henk Jan is ook eigenaar van Gadero en heeft een aantal vrachtwagens voorzien van “Gadero reclame” door het delen van dit resultaat op LinkedIn kwamen er al snel vele aanvragen binnen. Desley Kuiper heeft in september 2019 zijn baan bij een uitzendbureau opgezegd en volledig met Trayler.nl bezig gegaan. Sinds september 2020 is Desley Kuiper alleen doorgegaan met Trayler en hebben wij vele verschillende klanten al geholpen.

Onze drijfveer was om een betaalbaar medium op te zetten waarbij de gemiddelde mkb ook kan instappen. Buitenreclame gaat vaak gepaard met veel geld, wij denken dat dit anders kan. Wilt u meer weten? Neem contact op.

Contact

Partners

Nieuws

Easytoys

admin

Easytoys

Lees meer

Wovar

admin

Wovar

Jesse Keizer – Eigenaar Wovar “Wij doen uitsluitend online zaken en hebben geen fysieke winkel. Uiteindelijk wilden wij offline ook zichtbaar zijn en kwamen op vrachtwagenreclame uit. Het is betaalbaar als je het vergelijkt met billboards of televisiereclame en daarbij kan je er niet omheen en vind ik het zelf echt heel stoer uitzien. Ook […]

Lees meer

Floer

admin

Floer

Lees meer