The Brownie Box - Trayler
TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES

Brownie Box
on the road

Logo_Trayler_Trailermade-Advertising
TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49313
TRUCK VRIJSTAAND_TheBrownieBox_1080x563
img-logo-thebrowniebox
Group 49313

Wat krijg jij liever door de brievenbus: een blauwe envelop of een doos handgemaakte brownies? Het antwoord op deze vraag is net zo logisch als de carrièrestap van Natascha. Zij volgde in 2018 haar hart, stapte uit de belastingwereld en werd brownie bakker. Haar passie voor het bakken proefde iedereen meteen terug in wat velen volmondig benoemen als: “de lekkerste brownies”. Inmiddels worden haar brownies op duizenden adressen in Nederland, België en Duitsland als brievenbuscadeautje bezorgd. Ook worden de brownies geserveerd aan gasten in sterrenrestaurants. Haar bedrijf rees al snel het ‘bakblik’ uit en ging van haar thuiskeuken in Arnhem naar riante nieuwbouw in Bemmel. Om een topproduct te krijgen, woog Natascha elke stap in haar loopbaan zorgvuldig af, van het fijnslijpen van recepten tot het zorgvuldig selecteren van nieuwe medewerkers. Hoewel ze vanzelfsprekend haar bakmixen geheimhoudt, is ze openhartig over de marketingmix – en vooral over haar keuze voor vrachtwagenreclame. Want niets is zo leuk als elke dag je eigen vrachtwagen tegenkomen op weg naar je werk. Dat geeft zin in brownies.

trayler-logo-zwart
Trayler - Showcase - Browniebox
Trayler - Showcase - boxBrownie-box
Trayler - Showcase - brownie- boxBrownie
Trayler - Showcase - Browniebox - trucks deskt
Trayler - Showcase - Browniebox - trucks - mobiel
Brochure_mobile

lees ook het verhaal
van EasyToys

“We zijn zeer goed begeleid tijdens het proces, er is echt met ons meegedacht qua ontwerp en ook nu met de doorontwikkeling. Heel fijn om zo samen te werken!”

Natascha te Nijenhuis - Eigenaresse - The Brownie Box

In 2018 maakte The Brownie Box haar entree op de online markt met handgemaakte brownies, die toen voornamelijk werden verkocht bij mobiele koffiebars. Toen de pandemie toesloeg in 2020, steeg het aantal online bestellingen aanzienlijk. Om na corona het merk “The Brownie Box” nog verder uit te bouwen en een breder publiek te bereiken, besloten zij niet alleen online, maar ook offline aanwezig te zijn. Een ambitieus idee werd geboren: het inzetten van vrachtwagenreclame om letterlijk midden in het straatbeeld aanwezig te zijn. Het bleek het perfecte middel om zowel particulieren als zakelijke klanten te bereiken en een glimlach op ieders gezicht te toveren.

Ook ging hiermee een droom van oprichtster Natascha in vervulling. Een 'eigen' vrachtwagen. Hoe geweldig zou het zijn als voorbijgangers direct aan een vrachtwagen vol met heerlijke brownies zouden denken? Het resultaat: een opvallende en vrolijke verschijning in het straatbeeld die niet alleen de aandacht trekt, maar ook de harten verovert. Een smakelijke zet die de groei en het succes van het merk versterkt en het publiek blijft inspireren.

bereik en engagement per jaar

Aantal trailers

2

Aantal kilometers

200.000

Impressies

10.404.000

CPM

1,15

Impressies binnen de bebouwde kom

3.600.000

Impressies buiten de bebouwde kom

6.804.000

* genoemde cijfers zijn met zorg samengsteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

brands that add
color to the
roads

trayler-partners-logo.svg
Scroll to Top