Samen bouwen aan succes: het verhaal van Trayler en De Koffiewinkel - Trayler
TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240

Samen bouwen aan succes: het verhaal van Trayler en De Koffiewinkel

TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240
Group 49313

Speciaalzaak De Koffiewinkel weet als geen ander dat er veel meer schuilt achter ‘gewoon een kop koffie of thee’. Sinds 2009 bieden zij in de hele Benelux kwaliteit, specialisme en een bijzondere beleving van de met zorg uitgekozen producten. Hoe garanderen zij expertise, service en groei na al deze jaren? Lees in dit artikel hoe Trayler hen hierin ondersteunt.

Group 49313

Onderscheidend vermogen

Als speciaalzaak weet de Koffiewinkel in te spelen op de specifieke behoeftes van haar klanten. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit producten van eerlijke en ambachtelijke komaf. Sinds het begin van de Koffiewinkel werken ze samen met huisbranderij Mocca d’Or in Zwolle. Ambacht zorgt voor kwaliteit en dat zijn twee belangrijke pijlers die zowel particuliere als zakelijke klanten waarderen.

De speciaalzaak weet dat een koffie- of theemoment waarde heeft. Je dag rustig starten met een goede kop koffie of juist een momentje van rust inplannen met een kop thee. De Koffiewinkel weet wat haar klanten wil en speelt hier effectief op in met haar producten.

DSC08878

Service en kwaliteit

Met een vestiging in Haren biedt de Koffiewinkel een stijlvolle speciaalzaak waar de klant persoonlijk advies mag verwachten. De feestelijke opening van de nieuwe vestiging op 9 november 2023 zorgde voor een grote opkomst. De Koffiewinkel heeft een enorm groot moving billboard rondrijden in samenwerking met Trayler. Tijdens de opening stond deze vrachtwagen letterlijk in de spotlights. Het pand was omgebouwd tot een ware discotheek, met verlichting en een dj. De enorme vrachtwagen droeg bij aan een opvallende, feestelijke en succesvolle opening. Een bezoeker van de opening is enthousiast: "Het is hier een groot feest! De Koffiewinkel is niet te missen met de grote vrachtwagen en de gezellige sfeer. Wat een succes."

Groei in de toekomst

Om groei in de toekomst te blijven stimuleren, is zichtbaarheid onder de doelgroep belangrijk. De Koffiewinkel weet haar doelgroep effectief te bereiken door middel van moving billboards van Trayler. Dagelijks bereikt de vrachtwagen een groot publiek, wat herkenbaarheid en zichtbaarheid creëert. De Koffiewinkel straalt daarnaast autoriteit uit door het creëren van het idee van een ‘eigen’ vrachtwagen. Door het bereik dat de trailer heeft gegenereerd, heeft De Koffiewinkel positieve respons gekregen van huidige klanten en tegelijkertijd nieuwe klanten weten te bereiken.

Benieuwd naar het specialisme van De Koffiewinkel? Kom eens langs in Haren of bestel online. Als bedrijf zichtbaar zijn voor duizenden mensen door middel van je eigen moving billboard? Trayler helpt je hier graag bij. Download de brochure voor meer informatie.

DSC08973

Kom alles te weten over Moving billboards

trayler-brochure

Over trailer verscheen ook artikelen in:

Scroll to Top