Skip to content

Werkwijze

Trayler regelt alles van A-Z bij het tot stand brengen van reclame op vrachtwagens.

Uw wensen staan centraal

Om zo goed mogelijk af te stemmen waar u gezien wilt worden hebben wij een profielschets gemaakt van elk transportbedrijf waar wij mee samenwerken. Wij matchen de ideale transportbedrijf met uw behoeften. We behandelen de volgende vraagstukken.

+ Vaste routes voor vaste klanten of verschillende routes
+ Standplaats van het transportbedrijf
+ Producten die vervoerd worden
+ Regio/land/provincie

Ontwerp

Samen met u gaan wij het ontwerp afstemmen. Omdat elke vrachtwagen anders is, zorgen wij ervoor dat u de exacte afmeting krijgt van de vrachtwagen.

Ook voorzien wij u van handige tips en alle informatie omtrent het aanleveren van het ontwerp. Wij nemen u bij de hand. Geen eigen ontwerper? Geen probleem, lever tekst/foto’s en wij maken het ontwerp voor u.

Productie

Is het ontwerp goedgekeurd? Houden wij een levertijd aan van 6 weken. U heeft dus binnen 2 maanden na goedkeuring ontwerp uw “eigen” vrachtwagen rijden. Wanneer de vrachtwagen gereed is krijgt u een aantal foto’s opgestuurd.

Oplevering

Wanneer de vrachtwagen gereed is en u de foto’s heeft ontvangen gaat het contract in. Het is mogelijk om de vrachtwagen op locatie te krijgen (tegen een kleine vergoeding voor het transportbedrijf). Ideaal moment om foto’s en video’s te maken en dit te gebruiken voor social media.

Veel gestelde vragen

De kans is groot dat je met een vraag zit. En de kans is nog groter dat iemand dit al eens aan ons gevraagd heeft. Bekijk dan de meest gestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Geen nood, vul dan het contact formulier onder aan de pagina in.

Download de brochure

of je kan een berichtje achterlaten via het contactformulier.

    Moermanskweg 2-25
    9723 HM Groningen

    06 53 20 77 30
    hq@trayler.nl

    Download hier geheel vrijblijvend de Trayler Brochure