Skip to content

Werkwijze

Trayler regelt alles van A-Z bij het tot stand brengen van reclame op vrachtwagens.

Uw wensen staan centraal

Om zo goed mogelijk af te stemmen waar jij gezien wilt worden hebben wij een profielschets gemaakt van elk transportbedrijf waar wij mee samenwerken. Wij matchen de ideale transportbedrijf met jouw behoeften. We behandelen de volgende vraagstukken.

+ Vaste routes voor vaste klanten of verschillende routes
+ Standplaats van het transportbedrijf
+ Producten die vervoerd worden
+ Regio/land/provincie

Ontwerp

Samen met jou gaan wij het ontwerp afstemmen. Omdat elke vrachtwagen anders is, zorgen wij ervoor dat jij de exacte afmeting krijgt van de vrachtwagen.

Ook voorzien wij jouw van handige tips en alle informatie omtrent het aanleveren van het ontwerp. Wij nemen je bij de hand. Geen eigen ontwerper? Geen probleem, lever tekst/foto’s en wij maken het ontwerp.

Productie

Is het ontwerp goedgekeurd? Houden wij een levertijd aan van 6 weken. Je hebt dus binnen 2 maanden na goedkeuring ontwerp uw “eigen” vrachtwagen rijden. Wanneer de vrachtwagen gereed is krijg je een aantal foto’s opgestuurd.

Oplevering

Wanneer de vrachtwagen gereed is en jij de foto’s hebt ontvangen gaat het contract in. Het is mogelijk om de vrachtwagen op locatie te krijgen (tegen een kleine vergoeding voor het transportbedrijf). Ideaal moment om foto’s en video’s te maken en dit te gebruiken voor social media.

Veel gestelde vragen

De kans is groot dat je met een vraag zit. En de kans is nog groter dat iemand dit al eens aan ons gevraagd heeft. Bekijk dan de meest gestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Geen nood, vul dan het contact formulier onder aan de pagina in.

Download de brochure

of laat een bericht achter

    Moermanskweg 2-25
    9723 HM Groningen

    06 53 20 77 30
    hq@trayler.nl

    Download hier geheel vrijblijvend de Trayler Brochure