Reclame maken voor je bedrijf met vrachtwagens! - Trayler
TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240

Reclame maken voor je bedrijf met vrachtwagens!

Reclame maken voor je bedrijf met vracht-
wagens!

TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240
Group 49313

Door de jaren heen zijn de manieren waarop je reclame kunt maken voor je bedrijf flink veranderd. Hoewel veel bedrijven zich richten op online adverteren, mag out of home advertising ook niet ontbreken in je marketing mix. Trailermade advertising van Trayler biedt je bedrijf naamsbekendheid en zichtbaarheid in jouw gewenste afzetgebied. Zo kun je als marketeer gericht en effectief adverteren met vrachtwagenbestickering en tegelijkertijd aan je merk bouwen.

Group 49313

Waarom vrachtwagenreclame gebruiken?

Advertenties op vrachtwagens is een van de beste out of home middelen die je kunt inzetten voor je bedrijf. Zo kun je de naamsbekendheid en autoriteit van je onderneming verhogen. Het idee van je eigen vrachtwagen wat je creëert bij je doelgroep, zorgt voor het bijdragen aan je reputatie. Daarnaast is vrachtwagenreclame ook erg kosteneffectief ten opzichte van andere vormen van marketing.

Reclame op vrachtwagens draagt positief bij aan je merkidentiteit. Sterke merken groeien sneller, genereren meer omzet en realiseren betere resultaten. Brand building door middel van trailermade advertising van Trayler helpt je deze doelstellingen te behalen.

Effectiever dan ooit!

Vrachtwagenreclame voor je bedrijf is effectief en meetbaar. In veel van de trailers zitten trackers geïnstalleerd. Hiermee kunnen de trailers worden gevolgd, waardoor je als marketeer een overzicht krijgt van de locaties waar jouw vrachtwagen rijdt. Op deze manier kun je effectief jouw gewenste doelgroep bereiken, doordat je de vrachtwagen kunt inzetten waar jij gezien wilt worden. Veel van de grootste bedrijven ter wereld maken gebruik van vrachtwagenreclame. Goede voorbeelden van deze ondernemingen zijn McDonalds en Coca-Cola. Nederlandse bedrijven die de vrachtwagenreclame van Trayler gebruiken zijn onder meer Easytoys en Gadero, zoals je kunt zien in ons portfolio.

Bespaar kosten

Het grootste voordeel van vrachtwagenreclame is het dagelijks grote en wisselende bereik wat je genereert. Je wilt met je marketingimpulsen natuurlijk veel publiek bereiken, dit is met vrachtwagenreclame mogelijk. Waardoor dit het geval is? Nou, simpelweg doordat er dagelijks ontzettend veel mensen op de Nederlandse snelwegen rijden! Als jouw vrachtwagen onderweg is, zal dit dus jouw doelgroep gezien worden. Zo heeft vrachtwagenmarketing meer bereik dan veel andere vormen van adverteren!

Werken vrachtwagenadvertenties echt?

Kortom: ja, vrachtwagenreclame is effectief en draagt bij aan het behalen van je marketingdoelstellingen. Een reclame aan de zijkant van een vrachtauto is vaak zelfs effectiever dan andere traditionele marketingmethoden! Neem vrachtwagenreclame daaorm mee in je marketingmix, Trayler helpt je hier graag bij. Neem contact met ons op via 050 23 40 085 om alle mogelijkheden te bespreken.

placeh-video

Kom alles te weten over Moving billboards

trayler-brochure

Over trailer verscheen ook artikelen in:

Scroll to Top