Ben jij elke dag zichtbaar voor een miljoenen kijkerspubliek? - Trayler
TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240

Elke dag zichtbaar voor een miljoenen kijkerspubliek

TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240
Group 49313

Zichtbaar voor een miljoenen kijkerspubliek? Dat kan met Trailermade Advertising van Trayler. Voor effectief adverteren moet je de juiste doelgroep bereiken. Richt jij met jouw bedrijf op een doelgroep met koopkracht? Zij bevinden zich voornamelijk op het woon-werkverkeer en op de snelweg. Volgens CBS-gegevens gebruiken dagelijks 12,9 miljoen Nederlanders de auto, met een gemiddelde afstand van 37,5 km per rit. Dit komt neer op 122 miljard kilometer per jaar. Ongeveer 70% van deze weggebruikers behoort tot de zakelijke doelgroep. Trayler biedt Trailermade Advertising om deze diverse segmenten te bereiken.

Group 49313

Trailermade Advertising

Met Trailermade Advertising van Trayler.nl valt jouw boodschap altijd op, waar je ook wilt adverteren. Het effect van deze aanpak hangt af van de locatie en context waarin de trailer wordt gebruikt. Het grote voordeel is dat de trailers voortdurend onderweg zijn, waardoor ze een effectieve manier bieden om je boodschap te verspreiden naar jouw doelgroep. Bovendien straalt je trailer autoriteit uit, omdat je het idee van een 'eigen' vrachtwagen creëert. Wil je de trailer gebruiken voor andere marketingdoeleinden? Geen probleem, Trayler denkt graag met je mee in de mogelijkheden.

Out of Home advertising maakt gebruik van het feit dat mensen herhaaldelijk onderweg zijn. Door het toenemend aantal weggebruikers in Nederland is massabereik gegarandeerd, waardoor jouw bedrijf zichtbaar is voor een miljoenen kijkerspubliek.

Moving billboards inzetten voor jouw marketinguitingen

Moving Billboards inzetten door middel van vrachtwagenreclame is een effectieve toevoeging voor je marketinguitingen. Door het grote bereik en de grootte van de vrachtwagen, wordt de aandacht van de doelgroep getrokken om de boodschap van je merk over te brengen. Nog meer redenen waarom het interessant kan zijn voor marketeers om Moving Billboards in te zetten:

  • Ze hebben een groot bereik en hoge zichtbaarheid, omdat vrachtwagens lange afstanden rijden en verschillende steden en gebieden doorkruisen. De vrachtwagens van Trailer rijden jaarlijks minstens 80.000 kilometer.
  • Ze bieden mogelijkheden voor gericht adverteren, omdat je als marketeer je advertenties strategisch kunt plaatsen op routes die relevant zijn voor jouw doelgroep.
  • Ze bieden creatieve mogelijkheden, omdat je als marketeer op maat gemaakte graphics en slimme slogans kunnen gebruiken om de aandacht van het publiek te trekken. Ook kan de vrachtwagen worden ingezet voor andere marketingdoelen.
  • Ze zijn flexibel en aanpasbaar aan specifieke campagnes en gebeurtenissen, waardoor marketeers snel kunnen reageren op veranderende marktomstandigheden of seizoensgebonden promoties.
  • De combinatie van de vrachtwagen en opvallende visuals leidt tot een hoge herinneringswaarde bij het publiek.
  • Vrachtwagenreclame is kosteneffectief in vergelijking met andere vormen van buitenreclame, zoals billboards langs de snelweg.

Trailermade Advertising in jouw marketingmix

De moving billboards van Trailer bieden een unieke manier om merkbekendheid te vergroten, een brede doelgroep te bereiken en een blijvende indruk achter te laten bij je publiek. Enthousiast geworden over Trailermade Advertising en wil je dit inzetten om jouw bedrijf tot een hoger niveau te tillen? Download onze brochure voor meer informatie.

 

Bron: https://mtsprout.nl/persbericht/jouw-doelgroep-zit-op-de-weg

Kom alles te weten over Moving billboards

trayler-brochure

Over trailer verscheen ook artikelen in:

Scroll to Top