Advertenties op de weg het meest effectief - Trayler
TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240

Advertenties op de weg het meest effectief

TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240
Group 49313

Out of home advertising is effectief. Maar liefst 45,6% van de forensen geeft aan zich advertenties te herinneren die te zien waren tijdens woon-werkverkeer, aldus onderzoek van GWI. Uit deze gegevens blijkt dat advertenties langs de weg de meest memorabele manier van out-of-home advertising is. Trayler biedt jouw bedrijf moving billboards die meebewegen met jouw wensen en doelen om gericht je doelgroep te bereiken.

Group 49313

Buitenreclame wordt ingezet als primair medium

Waarom bedrijven kiezen voor OOH-advertising heeft verschillende redenen. Het bereiken van een massagroep is de voornaamste reden. Met out of home advertising kun je namelijk gericht je potentiële doelgroep bereiken. Hiermee zorg je voor veel zichtbaarheid en herkenbaarheid. Onderzoek van Outreach laat zien dat 87% van de 100 grootste adverteerders OOH inzet voor hun bedrijf. Buitenreclame wordt steeds vaker ingezet als primair medium. Daarnaast kunnen de moving billboards van Trayler ook worden gebruikt voor andere mediumtypen en marketinguitingen.

Bouw aan je merk

Effectief je (potentiële) klanten bereiken met behulp van out of home advertising. De moving billboards van Trayler kunnen je hierbij helpen. Je eigen vrachtwagenreclame die meebeweegt met je doelgroep, inzetbaar is voor jouw afzetmarkt en zorgt voor een grote zichtbaarheid. Dát is bouwen aan een sterk merk.

Gemiddeld heeft consumenten 7 contactmomenten nodig om een bedrijf om merk te onthouden. Zorg daarom dus voor een grote mate van herkenbaarheid en zichtbaarheid onder je doelgroep. Door herhaling van je logo, slogan of campagne zorg je voor een blijvende herinnering in het brein van je consumenten. Hierin kan je eigen vrachtwagenreclame van Trayler ondersteunen. Door de zijkanten en de achterkant van de trailer te voorzien van reclame creëer je het idee van een. 'eigen' vrachtwagen. Dit levert autoriteit en een positieve associatie op. Val op ten opzichte van je concurrentie en zet de effectieve moving billboards in om dit te bereiken.

OOH advertising voor jouw bedrijf

Zichtbaarheid en herkenbaarheid onder je doelgroep vergroten? Wil je exclusieve content gaan maken en op zoek naar een medium waarmee de online en offline interactie opgezocht kan worden?
Wil je elke dag relevant zijn bij een miljoenen kijkerspubliek en daarnaast autoriteit en een positieve associatie met je bedrijf realiseren door het imago van je 'eigen' vrachtwagens? Neem contact met ons op via 050 23 40 085 en samen bespreken we de mogelijkheden om dit te realiseren voor jouw bedrijf.

Kom alles te weten over Moving billboards

trayler-brochure

Over trailer verscheen ook artikelen in:

Scroll to Top