Stem mee! Wie gunt u een jaar lang gratis vrachtwagenreclame? - Trayler
TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240

Stem mee! Wie gunt u een jaar lang gratis vrachtwagenreclame?

Stem mee! Wie gunt u een jaar lang gratis vrachtwagen-
reclame?

Stem mee! Wie gunt u een jaar lang gratis vrachtwagen-
reclame?

TRAYLER_BLOG_SIDE_STRIPES
Group 49240
Group 49313

Trayler.nl Vrachtwagenreclame biedt een jaar lang gratis vrachtwagenreclame aan voor de ondernemer met het mooiste advertentie-ontwerp. Uit alle inzendingen is inmiddels een top-4 samengesteld en er kan gestemd worden.

Oprichter Trayler.nl Desley Kuiper: ‘Voor veel ondernemers is 2020 een uitdaging geweest. Aan de ene kant hebben veel webshops het nog nooit zo druk gehad en behalen het ene record na het andere, maar aan de andere kant hebben retail en horeca het zwaar te verduren. Om 2021 knallend te starten, heeft Trayler deze actie opgezet: Ontwerp uw eigen advertentie en maak kans op een jaar lang gratis vrachtwagenreclame.’

Group 49313

Stemmen maar

Kuiper: ‘Wilt u een handje helpen en op deze manier een ondernemer een flitsende start van 2021 geven? Stem dan hier (actie verlopen) op uw favoriete ontwerp. Hoe leuk is het om uiteindelijk de vrachtwagen met het door gekozen ontwerp tegen te komen op de weg?

Hoe werkt het?

Kuiper: ‘Op dit moment rijdt er een vrachtwagen rond met anonieme zeilen. Dit transportbedrijf gaat uiteindelijk met het gewonnen ontwerp rondrijden, uiteraard tegen een vergoeding die Trayler voor zijn rekening neemt. De enige kosten die gemoeid zijn met de winactie zijn die voor de zeilen en stickers, die ook in eigendom van het winnende bedrijf blijven.

https://www.marketingtribune.nl/design/nieuws/2021/01/stem-mee-wie-gunt-u-een-jaar-lang-gratis-vrachtwagenreclame/index.xml

Kom alles te weten over Moving billboards

trayler-brochure

Over trailer verscheen ook artikelen in:

Scroll to Top