Ga naar de inhoud

Extra inkomsten

Voor 2023 staat er een forse kostenstijging van 6,0 tot 8,9 procent te wachten. Dit is exclusief de brandstofkostenontwikkeling en de arbeidsmarkt krapte. Door met ons samen te werken kan er een groot gedeelte van de kosten gedekt worden.

Extra inkomstenbron

Wil jij extra geld verdienen met de trailers? Wij presenteren passende “neutrale” adverteerders voor die niet bijten met jouw eigen klanten/werkgebieden. Bepaal zelf welke adverteerder op de vrachtwagen naar voren komt, je houdt altijd de regie.

Aan de voorkant sluiten wij altijd contracten van minimaal 3-jaar af met de adverteerder. Dit zorgt ervoor dat je niet elk jaar hoeft te wisselen van reclame uiting en er geen omkijken naar heeft.

Alle trailers welkom

Op het moment dat het ontwerp van de adverteerder akkoord is gaat de volledige trailer (zijkanten + achterkant) voorzien worden van stickers en/of zeil. De kosten voor het aanbrengen van de reclame nemen wij op ons.

Kostenstijging in transportsector dekken

Met een verwachte kostenstijging van 6,0 procent tot 9 procent in 2023, zijn steeds meer transportbedrijven geneigd om te kijken naar manieren om kosten te besparen of extra omzet te generen.

Waarom?

+

Steek de kosten voor zeilen in eigen zak.

+

Bepaal zelf met welke adverteerder jij gaat rijden.

+

Meedoen = pure extra winst.

+

Niet elk jaar wisselen van doeken door langdurige contracten.

+

Ook koelopleggers / kastenwagens / bakwagens zijn mogelijk.

Meld je aan als transporteur

of laat een bericht achter


    Download hier geheel vrijblijvend de Trayler Brochure of laat een bericht achter.