Op zoek naar snelwegreclame?

Tip: zet vrachtwagenreclame in en wees ludiek

Snelwegreclame

Wees ludiek en zet rijdende billboards in. Het is tastbaar, ideaal voor online content en de associatie is vele malen positiever ten opzichte van traditionele snelwegreclame. Daarnaast bent u zichtbaar in elke gewenste stad, dorp of provincie.

U wilt zichtbaar zijn op de snelwegen om een grote potentiële doelgroep dagelijks aan te spreken? Wij bieden een landelijke dekking voor een betaalbaar tarief en een lange periode. Billboards zijn doorgaans voor de korte termijn om het betaalbaar te houden, dit kan anders vind wij.

Vrachtwagenreclame

Wij geloven in branding, een lange termijn visie. Hoe lijkt het u om uw “eigen” vrachtwagens op de weg te hebben en de associatie te wekken dat het uw eigen trailers zijn?
Billboards zijn statisch en gezien de prijzen voor veel ondernemers vaak niet in te zetten voor een langere periode, terwijl een vrachtwagen minimaal 7 jaar mee gaat. Daar komt bij dat uw vrachtwagens dagelijks op een andere locatie zichtbaar zijn. Wilt u de frequentie verhogen in een bepaalde provincie of stad? Wij regelen het. Door dagelijks zichtbaar te zijn bouwt u onbewust een prikkel bij weggebruikers die uiteindelijk terugkeren als online verkeer. Hoe fijn is het als uw bedrijfsnaam op Google wordt gezocht i.p.v. het product dat u verkoopt, in tegenstelling tot veel geld betalen voor billboards om een potentiële klant te ontvangen?

Ervaringen van onze klanten

⭐⭐⭐⭐⭐

Eric Idema CEO EasyToys: Door dagelijks meerdere vrachtwagens in te zetten hebben we gezien dat het zoeken op Google met zoekterm: “EasyToys” enorm toe neemt. Zo werden in de maanden juni – augustus 2020, 500+ keer online gezocht op “EasyToys vrachtwagen”.

Henk-Jan Bijmolt eigenaar Gadero: Wij merken ook dat de concurrentie toeneemt wat ervoor zorgt dat het adverteren op Google duurder wordt. Dit wil je voor zijn door het bouwen van een sterk merk. Door dagelijks vrachtwagens in te zetten vergroten wij onze naamsbekendheid. Dit leidt er toe dat wanneer iemand hout nodig, op Google steeds vaker bij Gadero uitkomt.

Rijdende billboards

De “rijdende billboards” leveren in de praktijk veel positieve reacties op. Een vrachtwagen met reclame komt heel anders binnen bij uw doelgroep dan andere buitenreclame, en wordt daarbij vaak niet geassocieerd met reclame. Daarom is transportreclame een heel andere binnenkomer dan uw advertentie op een billboard.
Daarbij hebben Automobilisten hun aandacht op de weg en valt een vrachtwagen daarom eerder in het blikveld van een bestuurder dan een billboard.

Publiek op de wegen

Wij snappen ook dat het aanspreken van een groot publiek steeds lastiger wordt, aangezien de jonge doelgroep wegloopt bij de TV, veel content blokkeert op internet en niemand meer omkijkt naar een folder of brochure. Ondanks het corona-virus is het publiek dat dagelijks op de weg te vinden is nog steeds enorm en valt vrachtwagen niet weg te zappen of om te slaan.

Branding

Betaalbaar

Veelzijdig

Op alle locaties

Landelijke dekking NL of erbuiten

Positieve associatie

Werkwijze

Werkwijze

1. Afstemmen transportbedrijf

Locaties
Routes
Trailer
Producten

2. Ontwerp

Afmetingen
Stickers/zeil
Effectief

3. Aflevering

Vrachtwagen op locatie voor content
Tijdsperiode
Foto’s / video

Vraag uw offerte aan