XXL Nutrition

De populairste online supplementenwinkel van Europa!

De populairste online supplementen winkel van Europa!

XXL Nutrition is de populairste online supplementenwinkel van Europa! We staan bekend om het leveren van producten met de hoogste kwaliteit en het verlenen van de beste service. Producten als whey proteine, creatine, aminozuren, weightgainer, pre workout en natuurlijk onze sportkleding worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Naast het uitgebreide assortiment biedt XXL Nutrition alle voordelen op het gebied van veilig betalen, bezorging en het retourneren van artikelen.

Onze hoogwaardige producten zijn een begrip geworden onder zowel fanatieke als recreatieve sporters. Voor veel supplementen geldt dat XXL Nutrition de eerste aanbieder was in Nederland. En nog steeds zijn we het meest innovatieve merk van Europa!

XXL Nutrition staat garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit, dit is de basis van ons merk. Uitsluitend de beste grondstoffen worden gebruikt voor onze producten. Dit is ontstaan omdat iedereen bij XXL Nutrition een groot liefhebber is van fitness en bodybuilding en daarom onze klanten, en natuurlijk onszelf, willen voorzien van de beste producten.

Naast het merk XXL Nutrition bieden wij een ruim en groeiend assortiment aan van andere merken. Van deze merken komen alleen de beste supplementen na een strenge selectie in onze webshop.

Contact

Rene van der Zel – Eigenaar XXL Nutrition

“Online zijn wij één van de grootste in Europa. Nu willen wij de transitie maken naar offline marketing en een sterk merk opbouwen. Daarnaast het idee creëren dat het onze eigen vrachtwagens hebben is een enorme pluspunt en levert hele mooie content op”.

“Op het moment zetten wij 5 vrachtwagens uitsluitend voor Nederland in die minimaal 80.000km in het jaar rijden. Hiervoor hebben wij 3 verschillende transportbedrijven uitgekozen om meer afwisseling in routes te krijgen”.