Ga naar de inhoud

Wovar

Wovar is het ijzerwarenmerk voor hoogwaardige schroeven, bouten, hengen en meer ijzerwaren. Wovar heeft een gezonde mix van prijs-kwaliteit. Ook voor bijzondere bevestigingsmaterialen zoals zwarte schroeven voor buiten en RVS slotbouten in lange maten.

Ervaring vrachtwagenreclame

Jesse Keizer (eigenaar Wovar): wij doen uitsluitend online zaken en hebben geen fysieke winkel. Uiteindelijk wilden wij offline ook zichtbaar zijn en kwam zodoende op vrachtwagenreclame uit. Het is betaalbaar als je het vergelijkt met billboards of televisiereclame en daarbij kan je er niet omheen en vind ik het zelf echt heel stoer uitzien. Ook gelijk reclame door het hele land is een enorm pluspunt.

Ervaring tot nu toe extreem goed. Heel veel leuke reacties. Veel bekenden sturen prive foto’s. Het valt dus echt op! Ook denken mensen dat het mijn vrachtwagens zijn waardoor het lijkt dat je groter en professioneler bent ⭐⭐⭐⭐⭐

Type transportbedrijf

We hebben voor Wovar gekozen om een transportbedrijf aan te haken die veel bouwgerelateerde materialen rijdt. Vandaar dat het op schuifzeilen is komen met een heftruck op de achterkant.

Ons advies is ook om op de zijkant de boodschap kort en bondig te houden. Het moet uiteindelijk gaan zorgen voor een blijvende herinnering naar jouw merk/logo. Door het enorme formaat heeft vrachtwagenreclame veel impact.

Online & Offline moet elkaar versterken

Acties waarvoor de vrachtwagen ingezet is

  • Winacties
  • Bedrijfsfilmpje Van Der Werff
  • Fotoshoot op Snelweg

Door gelijk een actie aan de vrachtwagens te binden met daarbij een cadeau in de vorm van 50 euro shop-te-goed zorg je ook voor online veel zichtbaarheid.

Met 10.000+ views in slechts 2 berichten op LinkedIn is dit enorm goed ontvangen. Ook zijn er heel veel foto’s en video’s gestuurd van de vrachtwagens.

Samengevat

  • Socials: 65000+ views.
  • Reacties: 130
  • Foto’s/filmpjes ontvangen: 60+

Inmiddels is Wovar met 10 vrachtwagens dagelijks zichtbaar. Gemiddeld rijdt een vrachtwagen al gauw 90.000km kris-kras door Nederland en af en toe Duitsland/België. Doordat het transportbedrijf in Heerenveen bevindt hebben de vrachtwagens een hogere frequenter in het Noorden. Dit hebben wij zo afgestemd aangezien Wovar zelf ook in Groningen zit.

Download de brochure

of laat een bericht achter


    Download hier geheel vrijblijvend de Trayler Brochure of laat een bericht achter.