Ga naar de inhoud

Welvaere

Benelux’ grootste hottub- en sauna leverancier, met verkooppunten in Nederland, Duitsland en België. 

Content vrachtwagenreclame

Welvaere gelooft in het creëren van unieke momenten. Momenten die je even aan de dagelijkse drukte laten ontsnappen. Waarin je de tijd neemt voor elkaar of gewoon jezelf. Waar je jezelf tegen de ander over hoort zeggen ‘dat moeten we vaker doen’. 

Op die momenten moet je niet wachten, die moet je zelf creëren. Alleen, samen met je dierbaren en Welvaere. Door bewust te kiezen voor ontspanning. Deze momenten gaan gepaard met zonnestralen, gekleurde herfstbladeren en knusse winteravonden. Ze zorgen voor blijdschap en verfrissing. Een sprankeling in de ogen en dat intense gevoel van voldoening. Iets dat je echt vaker wilt en gaat doen.

Per 2021 begonnen met het inzetten van vrachtwagenreclame. Dit heeft voor deze unieke beelden gezorgd waarmee met een drone prachtige content geschoten is. Wij bieden altijd de ruimte op een vrachtwagen op locatie te krijgen of wanneer er andere ideeën zijn staan wij hiervoor open.

Het ontwerp is echt prachtig geworden. Wij adviseren altijd om op de zijkanten niet te veel gebruik van maken van tekst en foto’s. Door een subtiele schuine lijn tussen foto en tekst zorgt het voor rust. Elke passant ziet gelijk waar deze vrachtwagen over gaat. De achterkan daar in tegen kan wat informatiever ingezet worden met een evt. verwijzing.

Stel u komt deze vrachtwagen tegen, baalt u dan ook niet dat u geen hottub in de tuin heeft staan?

Download de brochure

of laat een bericht achter


    Download hier geheel vrijblijvend de Trayler Brochure of laat een bericht achter.