Ga naar de inhoud

Gadero

Gadero, houthandel in Groningen, stond afgelopen jaar met 20 miljoen omzet op plek 119 in Twinkle top 250. Daarmee is het één van de grootste houthandels in Nederland. Ook in 2021 valt Gadero in de categorie snelst groeiende ondernemingen van Nederland en zijn nu ook internationaal hun vleugels aan het spreiden. Leuk om te zien dat hun vanaf het begin geloven in ons concept en dit geleid heeft tot inmiddels meer dan 10 vrachtwagens die niet alleen in Nederland maar ook over de grens zichtbaar zijn.

In eigen woorden

Henk Jan Bijmolt (eigenaar Gadero): Wij merken ook dat de concurrentie toeneemt wat ervoor zorgt dat het adverteren op Google duurder wordt. Dit wil je voor zijn door het bouwen van een sterk merk. Door dagelijks vrachtwagens in te zetten vergroten wij onze naamsbekendheid. Dit leidt tot wanneer iemand hout nodig heeft, op o.a. Google steeds vaker bij Gadero uitkomt.

Wim Dijkstra (Gadero): Als ik zelf op pad ben, kijk ik graag om mij heen. Wat staat daar? Welk merk is dat? enz. Daarbij maakt zo’n enorme vrachtwagen indruk. Dat onze klanten denken dat het onze eigen vrachtwagens zijn vinden wij stiekem wel leuk. We krijgen veel leuke reacties en zelfs foto’s van bekenden dat ze ons hebben zien rijden of zien lossen in de wijk. Mensen zijn tegenwoordig vluchtig, mijn advies is daarom om uw boodschap echt kort en krachtig te houden. Minder is meer! Tot slot is de prijs van vrachtwagenreclame voor ons te overzien.

We krijgen regelmatig belletjes en foto’s.

Uiteindelijk moet je als merk de transitie maken naar offline reclame om een grote “nieuwe” potentiële doelgroep aan te spreken. Wanneer je dan kijkt naar de verschillende mogelijkheden is ons besluit snel op vrachtwagenreclame gevallen. Langdurige exposure, doelgroep die meer bestedingsruimte heeft, kosten te overzien en daarmee het idee creëren dat het onze “eigen” vrachtwagens zijn wat heel positief is. We krijgen regelmatig belletjes, of foto’s en filmpjes binnen van klanten/relaties die de vrachtwagen hebben gespot.

Download de brochure

of laat een bericht achter


    Download hier geheel vrijblijvend de Trayler Brochure of laat een bericht achter.