Ga naar de inhoud

Floer

Floer is het enige echte Nederlandse vloeren merk gespecialiseerd in de productie van A-kwaliteit eiken houten parketvloeren en visgraat duoplanken. Daarnaast leveren we Europees geproduceerde laminaat en PVC vloeren met een ijzersterk karakter.

Eigen vrachtwagen

De associatie met een “eigen” vrachtwagen is toch anders dan bij een billboard. Zie hier bijvoorbeeld een bericht vanuit een automobilist die een aanrijding heeft gehad met de vrachtwagen. Nu denk je waarschijnlijk, dit is negatieve reclame? Maar juist om het netjes op te lossen en aan te geven dat er geen link is met het transportbedrijf. Moraal van het verhaal, mensen denken dat het uw eigen vrachtwagens zijn.

In April 2020 gestart met het inzetten van vrachtwagenreclame om de Nederlandse wegen te veroveren. Omdat een grote doelgroep zich bevindt in- en rondom de randstad is er gekozen voor een transportbedrijf in Amsterdam die veel op winkeldistributie rijdt. Dit zijn kastenwagens die op de achterkant en zijkant voorzien worden van stickers.

Veelzijdigheid vrachtwagenreclame

Naast dat de vrachtwagens elke werkdag op de weg te spotten valt bieden wij ook de ruimte op locatie te krijgen. Zo heeft Floer de vrachtwagen ingezet voor hun bedrijfsfilm en dit juist weer online heel erg slim ingezet.

Inmiddels krijgt Floer regelmatig reacties vanuit hun netwerk op de vrachtwagens en behoord het tot 1 van de snelst groeiende bedrijven in het Noorden. We zijn enorm trots op de samenwerking en succes.

Download de brochure

of laat een bericht achter


    Download hier geheel vrijblijvend de Trayler Brochure of laat een bericht achter.