Ga naar de inhoud

Day 1

Day 1 het online mannen platform van Nederland.

Online sterk vertegenwoordigt

Day 1 is het mannen platform van Nederland.

Door middel van Tiktok, Youtube, Instagram en het maken van Podcasts over onderwerpen als crypto, sport, ondernemen, auto’s en financiën heeft Day 1 een enorm publiek online aan hun weten te binden.

Het kanaal met alleen al op Instagram 200.000+ volgers is online sterk vertegenwoordigt en heeft een enorm bereik en wilden op een ludieke manier deze volgers ook offline aan te spreken. Door de veelzijdigheid van een vrachtwagen is er gekozen voor dit medium. Daarnaast bevindt er een enorme potentiële doelgroep voor Day1 zich elke dag op de weg.

Offline plus Online is viraal gaan.

Met een prachtig design die op de volledige trailer staat valt deze vrachtwagen niet te missen. Daarnaast levert dit de associatie op dat Day1 een “eigen” vrachtwagen heeft. Dit heeft voor hele bijzondere en positieve reacties oplevert. Zo zagen wij de vrachtwagen terugkomen in filmpjes van bekende Youtubers en stuurden volgers foto’s.

Day 1 – World of Cars

Naast dat we de vrachtwagen aan aantal keren ingezet hebben voor hele mooie content op de kanalen van het platform in samen werking met Jay Jay Boske hebben we het ook gebruikt als enorme uithangbord tijdens de jaarlijkse Day 1 Car Event.

Op dit Car event zijn ongeveer 40.000 bezoekers afgekomen. De vrachtwagen werd door veel mensen gebruikt als meeting point. Mooie manier om de vrachtwagen te gebruiken en daarnaast herhaling te realiseren.

Download de brochure

of laat een bericht achter


    Download hier geheel vrijblijvend de Trayler Brochure of laat een bericht achter.